Angela Ahola

Doktor i psykologi, författare och inspirationsföreläsare

Om mig

Angela har röstats fram som en av landets mest populära föreläsare 2018, 2019 och 2020. En framträdande och banbrytande psykolog, specialist på mänskligt beteende. Hon är en eftertraktad talare, författare till en rad självhjälpsböcker och ofta intervjuad i media. Hennes konstant växande expertis omfattar allt fler teman med alltifrån första intryck, makt och inflytande, våra dolda drivkrafter, dejtande och relationer, vad so gör oss lyckliga och konsten att läsa av våra medmänniskor.

Spotify, Samsung, H&M, Bonnier, Grant Thornton, Manpower, Sveriges Riksdag, Swedbank, Skattemyndigheten, Folksam, Polismyndigheten är alla Angelas kunder. Hon har agerat sakkunnig i rätten, delat med sig av sin kunskap i tv’s morgonsoffor och medverkat i en rad intervjuer för Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Veckans Affärer, Modern Psykologi, Aftonbladet, Expressen, Damernas Värld, Tara, mm.

Angela Ahola är ett yrkesproffs med energi, optimism och ett knivskarpt intellekt. Som lyfter stämningen på ert event, oavsett vilket sammanhang det handlar om. Hon får er att zooma ut och se, även bekanta teman, ur nya och oväntade perspektiv. Angela kommer under 2021 släppa böcker i Kina, Ryssland, Ukraina, Taiwan, Korea, Sverige och listan fortsätter att växa. 

 

Vad kunder sagt

Vi hade glädjen att med mitt jobb lyssna på Angelas inspirerande föredrag igår på Åland. Angela är en mästarinna på att framföra sitt budskap och får högsta betyg för sin presentation. Rekommenderas!

BIRGITTA EKBLAD, SKATTEMYNDIGHETEN, ÅLAND

Vi har tagit emot resultatet från utvärderingen och Angelas föreläsning fick toppresultat!

LINDA LÖFKVIST, ENHETSCHEF, LIDINGÖ STAD

angelaahola

Hur kan jag hjälpa?

Berätta gärna lite om vad jag kan hjälpa till med?

  Kontaktinfo

  Telefon

  +46 70 417 66 37

  Mejl

  a@angelaahola.com

  Följ mig

  angelaahola

  Boka Angela till Ert event

   Kontaktinfo

   Telefon

   +46 70 417 66 37

   Mejl

   a@angelaahola.com

   Följ mig