Sommar 2023 – tips

16 juni, 2023

Det sista ska hinna bli klart innan semestrar. De flesta av oss är någonstans där vi fortfarande har lite att göra innan vi kan fälla ihop datorn. Får därför en del mejl från företag, kommuner och arbetsplatser som vill boka klart höstens föreläsare till sin kickoff. Tar därför tillfället i akt och lyfter fram min föreläsning: ”Skulle du vilja ha dig själv som kollega?”. Du är mer än välkommen att mejla mig (a@angelaahola.com) eller slå en signal på 070-4176637 så skickar jag gladeligen mer info om upplägg, tid, arvode etc. Här en kort video. Önskar dig och er en riktigt härlig ledighet!

angelaahola

Hur kan jag hjälpa?

Berätta gärna lite om vad jag kan hjälpa till med?

  Kontaktinfo

  Telefon

  +46 70 417 66 37

  Mejl

  a@angelaahola.com

  Följ mig

  angelaahola

  Boka Angela till Ert event

   Kontaktinfo

   Telefon

   +46 70 417 66 37

   Mejl

   a@angelaahola.com

   Följ mig